Infó vonal:
06-1-354-0888
06-1-302-3534
H-P: 9:00-17:00
budapest@ruefa.hu

Utazás keresés
Ország és régió kiválasztása
Maria apartmanház - Görögország - Görög-szigetek - Korfu

Maria apartmanház

Görögország » Görög-szigetek » Korfu

, ApartmanokMaria apartmanház

Időpontok száma:

10 időpont / 0 Last minute / 0 First minute

Ellátás:

Ellátás nélkül

Közlekedés:

repülő Budapest

Időjárás:

Ma Počasí v Korfu - transparent 20°C
Holnap Počasí v Korfu - transparent 16 - 21°C
04-27 Počasí v Korfu - transparent 18 - 23°C
04-28 Počasí v Korfu - transparent 19 - 22°C


Jellemzői

FIRST MINUTE ÁRAINK 2018.ÁPRILIS 30-IG ÉRVÉNYESEK!

ELŐLEG: 40 %

Messonghi: az egykori halászfaluból kifejlődött kedves üdülőhely Moraitikával szinte teljesen egybeépült, a két városkát csak a Messonghi folyó választja el egymástól. Bár Messonghiban is sok étterem, taverna és bár található, némileg csendesebb, mint Moraitika és nyugodtabb nyaralást biztosít, miután a sziget déli részén végigmenő főútvonal elkerüli. A közvetlen autóbuszjárat Messonghit is összeköti a fővárossal, ezért is méltán népszerű utasaink körében. Jellegzetes, a képeslapokról is ismert hosszú homokos partja, egyes részeken aprókavicsos.

Fekvése:a családias, virágos kertekkel övezett apartmanház az aprókavicsos/köves parttól 50 méterre fekszik, kellemes pihenést biztosít a nyaralni vágyóknak. Messongi külterületén, Psarában helyezkedik el, Messonghi központja kb. 2 kilométerre található. Legközelebbi étterem kb. 600 méterre, üzletek, élelmiszerbolt az üdülőhely központjában (Messonghi) elérhetők.

Szolgáltatások

gondozott kert, parkolási lehetőség, a saját strandján ( lépcsőn megközelíthető, keskeny partrész) ingyenes napágyak állnak a vendégek rendelkezésére

Szobák

emeleti és földszinti,praktikusan berendezett 2 fős, pótágyazható stúdiókban. Az emeletiek 2014-ben lettek felújítva, a teraszokról látni a tengert. A földszinti stúdiók minimál stílusban, 2016-ban kerültek felújításra ( fürdőszoba is!). A stúdiók célszerűen felszerelt konyhával/konyhasarokkal, hűtővel, zuhannyal/WC-vel és balkonnal rendelkeznek.

Ellátás

Önellátás

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.