Infó vonal:
06-1-354-0888
06-1-302-3534
H-P: 9:00-17:00
budapest@ruefa.hu

Kubai vízum

Kubai vízum

Kuba kártya használata

 

  1. Az ELADÓ a turistakártyákat kitöltetlen formában adja el, melyeket a VEVŐNEK kell kitöltenie.

  2. Turistakártya a kizárólag üdülés, pihenés, kulturális turizmus, ill. rendezvények, rövid időtartamú kurzusok látogatásának céljából Kubába látogató külföldiek számára használható fel.

  3. Szigorúan tilos  turistakártya értékesítése kubai állampolgárok részére, még azon esetben is, ha más nemzetiségű útlevéllel is rendelkezne.

  4. A turistakártyák árának visszatérítése nem áll módunkban, kizárólag a turistakártyák nyomdahibája (gyártási hibája) esetén. 

  5. A VEVŐ turistakártyákat helyesen, ha lehet írógéppel, ellenkező esetben, olvasható betűkkel tölti ki.

  6. A turistakártyát használó ügyfélnek a migrációs hatóságok előírásinak megfelelően rendben levő útlevéllel kell rendelkeznie, melynek érvényessége nem járhat le az utazás időtartama alatt és rendelkeznie kell a migrációs eljárásokhoz szükséges üres oldalakkal. 

  7. A turistakártya egyszer használható fel a kiállítás dátumától számított 180 napon belül.

  8. A turistakártyával rendelkező utasok legfeljebb 30 napig tartózkodhatnak Kubában, mely időtartam legfeljebb 30 nappal meghosszabbítható a Kubai Bevándorlásügyi és Idegenrendészeti Igazgatóság által.

  9. A Kuba kártya két részből áll. A jobb felét érkezéskor veszik el a hatóságok, a bal felét az utas kilépésig köteles megőrizni kilépésig és a hatóságoknak átadni!

Kuba kártya egyszeri díja (ügyintézéssel együtt):

30€/db