Infó vonal:
06-1-354-0888
06-1-302-3534
H-P: 9:00-17:00
budapest@ruefa.hu

Hotel Camelia

Hotel Camelia, Olaszország, Róma, 2018-03-15, Reggeli
Hotel Camelia
Hotel Camelia
Hotel Camelia
Hotel Camelia
Hotel Camelia


Szállásleírása
A hotelt 1870-ben építették. Összesen 40 szobát kínálnak a vendégeknek. A legtöbb emelet lift segítségével is megközelíthető. A vendégek rendelkezésére áll egy széf is. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy reggelizőt, egy kávézót és egy bárt. A mindennapi szükségletek kielégítésére egy élelmiszerbolt áll rendelkezésre. A szálláshelyen található továbbá egy TV-szoba. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a hotel parkolójában. Rendelkezésre áll továbbá a szobaszerviz és a mosodai szolgáltatás. Előadások, megbeszélések és konferenciák lebonyolítására 2 konferenciaterem áll rendelkezésre.
Szobák
A szobákat légkondicionáló berendezéssel, központi fűtéssel és fürdőszobával szerelték fel. A pihentető éjszakáról a szobákban egy franciaágy gondoskodik. Ezen kívül van széf és minbár is. Az alapfelszereltséghez tartozik egy tea-/kávéfőző is. A felszereltséget internet-hozzáférés, telefon, TV-készülék, rádió és WiFi egészíti ki. A fürdőszobák berendezéséhez zuhanyzó és fürdőkád tartozik. Rendelkezésre áll továbbá egy hajszárító.
Sport és szabadidő
A vendégeknek (felár ellenében) egy edzőtermet kínálnak.
Ellátás típusa
Szállás reggelivel. A vendégek eldönthetik, hogy a kínálatban szereplő étkezések közül melyiket választják.
Fizetési lehetőségek
A szálláson az alábbi kártyatípusokat fogadják el: American Express, Visa, Diners Club, JCB és MasterCard.
Copyright
GIATA 2004 - 2017. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 701040 . – A fenti szállásleírás a GIATA Multilingual Hotel Guide alapján készült.
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.